KFC J Vl Kruibeke


4 - 0

Eendracht Buggenhout


08-10-2017
Uur: 15:00:00
Locatie:
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
423 keer gelezen


Verslag

Gelijkopgaande eerste helft op het kunstgrasveld van Kruibeke. In de 10e minuut omzeilt Kevin H de buitenspelval, gaat voorbij de keeper maar komt niet tot scoren. Sander van zijn kant gaat gepast plat op een lage schuiver van Geldhof. De partij gaat goed op en neer en op het moment dat we zitten te denken dat een doelpuntje ons deugd zou doen, valt het aan de overkant : M Verschaeren tikt van dichtbij binnen (1-0 op minuut 28). Tien minuten later dreigt alweer gevaar van de thuisploeg maar Sander haalt de bal dit keer uit de kruising. Drie minuten voor rust haalt Mo de achterlijn, zet voor maar de bal rolt iedereen voorbij. Geen verdiende 1-1 ;  integendeel, in de laatste seconde wordt een prima vrijschop aan de verste paal door Joost Smet binnengekopt. Koude douche. 2-0.

Ook al starten we de tweede helft met goede bedoelingen, na 5 minuten gaan de boeken definitief toe. Tweemaal Joost Smet zorgt meteen voor de 4-0. Vanaf dan mogen we het spel maken, de 3 invallers doen het zeker goed, maar de score verandert niet meer.

Verdiende maar overdreven zege van Kruibeke. EB moet dringend aan kansen, goals en punten geraken. Zondag gaan we daarvoor niet ver, op bezoek bij SK Grembergen.