Eendracht Buggenhout


0 - 0

YB Beveren


03-12-2017
Uur: 14:30:00
Locatie: Dreef: A-terrein
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
405 keer gelezen


Verslag

Eendracht Buggenhout en YB Beveren houden elkaar in evenwicht.


Snel gespeelde aangename wedstrijd waarin enkel doelpunten ontbraken. Beide ploegen kozen duidelijk voor de aanval maar scoren bleek een te moeilijke opgave. Deze puntendeling brengt uiteraard weinig op in de rangschikking.


Na een uitgebreide studieronde was het wachten op doelgevaar tot aan het kwartier. Een schot in de draai van Soren Roels verdween net naast (14’) en ook een vlam van de jarige Bjarne Peytier ging overhoeks naast de paal buiten (17’). Ziggy De Koster moest zich tonen op een poging van Roels (29’) en haalde een schot van Mohamed El Mokhtari uit de benedenhoek (36’). Aan de overzijde kon Sander De Batselier een knal van Jimmy Potithai nog net over de lat duwen (39’). Kevin Harnie kopte een vrije trap naast (43’). Na balverlies op het middenveld verscheen Jochen Vergauwen alleen voor de thuisportier die met een beenveeg zijn netten ongeschonden hield (44’). Buggenhout counterde snel en Peytier loodste Piet Van Damme door het hart van de verdediging maar ook De Koster kon met een beenveeg redding brengen (45’).
Ook na de pauze zorgden de lokalen voor het eerste gevaar. Aron Van Der Mynsbrugge kopte een hoekschop naast (51’) en Vergauwen kreeg een verre voorzet niet tussen de palen (56’). Een plaatsbal van El Mokhtari gleed net naast de verste paal buiten (70’) en De Batselier had een knappe reflex nodig toen Jasper Sulmon een hoekschop wou inkoppen (72’). Sam Van Ransbeeck had de laatste kans aan de voet maar ook zijn schot verdween naast (81’).


Volgende zondag trekt Eendracht Buggenhout naar Doorslaar en zaterdag is YB Beveren gastheer voor Sparta Waasmunster


Eendracht Buggenhout: De Batselier, S. Van Ransbeeck, Peytier, Van Damme, Roels (74’ L. Van Ransbeeck), Leemans (83’ Poppe), El Mokhtari, Van Der Mynsbrugge, Broeckaert, S. Maes, Harnie.
YB Beveren: De Koster, Noeninckx, Meirsman, Laureys, Sulmon, Vergauwen (69’ Olivini), J. Maes, Sinnaeve (29’ Van Britsom), Potithai (78’ Schippers), Pieters, Penneman.
Doelpunten: geen
Gele kaarten: 53’ Potithai, 76’ Meirsman, 78’ J. Maes
Scheidsrechter: Keppens Jens

Verslag : Gentil Dossche