Eendracht Buggenhout


0 - 0

KFC Heikant Zele


07-01-2018
Uur: 14:30:00
Locatie: Dreef: A-terrein
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
361 keer gelezen


Verslag

Eendracht Buggenhout kan kansen niet verzilveren tegen Heikant Zele


Een zeer gedreven Buggenhout is er niet in geslaagd de volle buit in eigen huis te houden al waren de kansen wel aanwezig. Heikant moest zich beperken tot countervoetbal maar veel echt gevaar leverde dat niet op.
De thuisploeg toonde direct zijn intenties en de bezoekers plooiden massaal achteruit. Sam Van Ransbeeck verlengde een voorzet rakelings naast (08’) en Robbe Broeckaert krulde de bal net over de kruising (11’). Heikant reageerde met een schot in de draai van Geoffrey Dehaen maar ook hij miste de goede richting (14’). Michael Mannaerts devieerde een voorzet veel te hoog (16’) en Sander De Batselier was attent op een schot van Raf Fierens (17’). Een knal uit de 2de lijn van Xavier Van De Velde kon de thuisportier niet verontrusten (21’). Toen Fierens aanlegde ging De Batselier goed plat (35’). Broeckaert kon een collectieve aanval net niet in doel verlengen (39’) en Kevin Kesteleyn moest een poging van Mohamed El Mokhtari met de vingertoppen in hoekschop werken (42’).
Heikant kwam het snedigste uit de kleedkamers en De Batselier had een voetveeg nodig op een schuiver van Dehaen (47’). Een vlam na hoekschop van opnieuw Dehaen kon de thuisgoalie niet in verlegenheid brengen (48’). Buggenhout nam de match terug in handen al verlengde Piet Van Damme een voorzet in de draai naast (54’). Len Van Ransbeeck stuitte op Kesteleyn en Mannaerts verlengde de rebound via de paal buiten (61’). Nadat El Mokhtari al te driest in duel ging greep scheidsrechter Calluy naar de achterzak en moest Eendracht met 10 verder (72’). Geen echt probleem voor de lokale ploeg die meteen een tandje bij stak en Sam Van Ransbeeck knalde op de vuisten van Kesteleyn (76’). De bezoekende goalie was wel gevloerd toen Kevin Harnie een vrije trap van Gert Saerens op het hoofd nam maar Jorn Janssens kon de bal nog van de lijn halen (78’). Buggenhout bleef op zoek gaan naar de verdiende treffer maar met een snelle reflex hield Kesteleyn een kopbal van Van Damme uit zijn doelvlak (86’). Even later werd een vrije trap wel tegen de touwen gekopt maar het doelpunt werd afgevlagd.
Volgende zondag trekt Eendracht Buggenhout naar TK Meldert en is Heikant Zele gastheer voor Sparta Waasmunster.


Eendracht Buggenhout: De Batselier, S. Van Ransbeeck, Peytier (20’ El Mokhtari), Van Damme, Leemans, Van Der Mynsbrugge, Broeckaert, Mannaerts, Maes (61’ L. Van Ransbeeck), Harnie, Saerens.
Heikant Zele: Kesteleyn, Janssens, D’Hollander, Derde, De Vuyst, Van De Velde (76’ Ngom), D’Heer, Fierens, Dehaen, Steeman, Van Dooren.
Doelpunten: geen
Geel: 32’ Maes, 52’ Leemans, 72’ S Van Ransbeeck, 75’ Dehaen, 80’ Janssens, 83’ Van Der Mynsbrugge, 89’ De Vuyst. Rood: 72’ El Mokhtari
Scheidsrechter: Calluy Ruben

Matchbal : DAKWERKEN VAN RANSBEECK-VAN DEN BERGHE -Baasrodestraat 134 c- 9280 Lebbeke waarvoor onze hartelijke dank