TK Meldert


2 - 0

Eendracht Buggenhout


14-01-2018
Uur: 15:00:00
Locatie:
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
294 keer gelezen


Verslag

Na amper 13 minuten hadden we al een levensgroot probleem : via Hemerijckx en Van Laere was TK Meldert op 2-0 gekomen ; tussendoor hadden we 1 keer kunnen dreigen via Piet maar de thuisdoelman stond paraat ; het zou niet zijn laatste keer zijn. 

Het vervolg van de eerste helft kunnen we als evenwichtig beschouwen ; veel open kansen zijn er niet meer te bespeuren, een vluchtschot van de thuisploeg gaat net voor rust over.

De tweede helft verloopt nagenoeg volledig in het voordeel van EB. In de 47e minuut kan Pieter alleen op doel afgaan maar hij vergeet te scoren ; in de 57e minuut kan een prima ingevallen Len een bal meenemen, probeert de doelman te lobben maar deze geeft weer geen krimp. Als even later de lijn- en scheidsrechter volledig de mist ingaan en ons de aansluitingstreffer ontnemen weten we dat het niet voor vandaag zal zijn...Een kwartier voor tijd schudt Younes een schitterende actie uit zijn voeten : zich vrijkappen en de bal in de winkelhaak krullen maar wie ranselt ook deze poging uit zijn kooi, jawel Hannes D'Hauwers. In de slotseconde krijgen we een penalty na hands maar ook vanop 11 meter kan Piet niet scoren.

Volgende week krijgen we het bezoek van Moerbeke, voorlaatste in de stand. Zo stilaan de wedstrijd van de laatste kans....