SKL.Doorslaar


3 - 0

Eendracht Buggenhout


11-02-2018
Uur: 15:00:00
Locatie:
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
393 keer gelezen


Verslag

Een verplaatsing naar het tweede gerangschikte Doorslaar staat zondagmiddag op het menu. De thuisploeg heeft met Traore en ex-Lokeren speler MBayo twee klasbakken in huis. Veel illusies hebben we ons niet moeten maken,  want  na minder dan twee minuten had Traore al laten zien waarom hij een doelpuntenmachine is. Voordat de tiende minuut was verstreken had diezelfde speler de score verdubbeld. Op minuut twaalf lagen we helemaal in de touwen als weeral Traore zijn loepzuivere hattrick rond maakte.

Het moet gezegd dat ondanks die opdoffer EB is blijven voetballen en blijven zoeken naar de aansluitingstreffer. Wij krijgen zelfs twee mooie kansen langs Kevin met het hoofd en Aron die de bal niet over de lijn krijgt.

De tweede helft hetzelfde beeld , tot Mich met rood van het veld moet . Wedstrijd gespeeld , toch spelen we nog een verdienstelijk laatste half uur tegen een topploeg uit de reeks.

Als we de volgende wedstrijden vanaf minuut een met de goeie ingesteldheid kunnen beginnen, gaan we zeker nog een aantal punten pakken.

Volgende week ontvangen we de buren uit Grembergen. Supporters op post!!!!