Eendracht Buggenhout


1 - 1

SK Grembergen


18-02-2018
Uur: 15:00:00
Locatie: Dreef: A-terrein
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
413 keer gelezen


Verslag

Eendracht Buggenhout en SK Grembergen delen de punten
Beide ploegen waren duidelijk gebrand op de 3 punten. Aan het halfuur klommen de bezoekers op voorsprong maar direct na de pauze was alles te herdoen. Met veel inzet maar weinig doelrijpe kansen bleef de score ongewijzigd.
Buggenhout zorgde voor het eerste gevaar en toen Ward Smekens een schot van Piet Van Damme niet kon klemmen kreeg Arne Poppe de rebound niet voorbij de verdediging (08’). Eendracht verslikte zich achteraan en Sander De Batselier had een uitstekende voetveeg nodig om de knal van Alek Maes weg te werken (17’). De thuisportier moest een vrijschop van Stijn Quintelier uit de kruising halen (26’). Buggenhout counterde snel maar Len Van Ransbeeck kon een voorzet niet binnen duwen (26’). Aan de overzijde was het wel raak toen de bal bij corner in het pak viel en Alek Maes afwerkte (27’). Grembergen ging door op zijn elan en de lokale portier moest plat op een poging van Gregory Clapdorp (42’).
De thuisploeg kwam heel snedig uit de kleedkamers en Bjarne Peytier knalde een vrije trap van Sam Van Ransbeeck tegen de netten (46’). Peytier nam Smekens op de korrel en die moest plat (57’). Clapdorp probeerde het van op afstand maar zijn vlam spatte uiteen op de paal (58’). Ook Sam Van Ransbeeck had een verre pegel in huis en de bezoekende goalie kon de bal nog over de lat tillen (60’). Smekens had een zweefsprong nodig op een schot van Piet Van Damme (77’) en De Batselier ging plat op een kogel van Jens De Wilde (87’).
Volgende zaterdag trekt Buggenhout naar Waasmunster en zondag is Grembergen gastheer voor Doorslaar.
Eendracht Buggenhout: De Batselier, S. Van Ransbeeck, De Rauw (62’ Leemans), L. Van Ransbeeck, Peytier, Van Damme, Poppe, Van Der Mynsbrugge (83’ Broothaers), Broeckaert, Harnie, Saerens.
SK Grembergen: Smekens, D’Hollander, Malfliet, Anrys, Stevens, Clapdorp, Claessens (61’ De Wilde), Quintelier (70’ Matthijssens), Van Uytvange, D’Haese, Maes (80’ Verberckmoes).
Doelpunten: 27’ Maes 0-1, 46’ Peytier 1-1
Gele kaarten: geen
Scheidsrechter: Snels Gunther

Matchbal geschonken door Pietro Design - Erik Verleysen - Roland Du Bois