Eendracht Buggenhout


0 - 0

SKL.Doorslaar


29-04-2018
Uur: 15:00:00
Locatie: Dreef: A-terrein
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
411 keer gelezen


Verslag

Eendracht Buggenhout en SKL Doorslaar delen de punten
Op de laatste speeldag kreeg Buggenhout het bezoek van Doorslaar, de 1ste periodekampioen, en dat werd een zeer aangename wedstrijd. Vooral de thuisploeg ging vol voor de overwinning maar kon geen van de goede kansen tegen de netten prikken.
Een erg jong Eendracht was niet onder de indruk van de klasse en ervaring bij de bezoekers en trok direct in de aanval. Toch was het vrij lang wachten op de eerste echte kans. De snelle Arne Poppe stuitte op de voeten van Jarno Moens (20’), een omhaal van Michael Mannaerts ging nipt over (21’) en ook Robbe Broeckaert mikte te hoog (26’). Aan de overzijde verlengde Cedric Mbuyu een voorzet van Mustafa Erkoç net naast (29’) en moest Sander De Batselier attent zijn op een verre knal van Jordy Wauters (32’).
Na de pauze kreeg Doorslaar de eerste mogelijkheid maar de thuisportier gaf geen krimp bij een vrije trap van Wauters (47’) terwijl Moens een schot van Broeckaert uit de benedenhoek moest zweven (49’). Mannaerts probeerde het met een krulbal maar de bezoekende portier was bij de pinken (51’). Buggenhout counterde snel maar Broeckaert mikte de open kans op de voeten van Moens (58’) terwijl Poppe het leder net naast de verste paal krulde (61’). Moens ging goed plat op een verre vlam van Mannaerts (70’) en Broeckaert trapte een aflegger van Poppe in de wolken (79’). Elias De Ridder kopte een hoekschop op Moens (82’) en Mathias Verhelle kon De Batselier niet in verlegenheid brengen (84’). Poppe stuurde Broeckaert diep en die trapte de bal naast de grabbelende Moens, maar ook net naast de verste paal (87’).
Voor Buggenhout zit het seizoen er op en Doorslaar komt dinsdag in de trommel voor de eindronde.
Eendracht Buggenhout: De Batselier (90’ Van Cauter), Van Ransbeeck, De Rauw, Peytier, Poppe, Leemans, Van Der Mynsbrugge, Broeckaert (88’ De Donder), Mannaerts (84’ Verheire), Maes, De Ridder.
SKL Doorslaar: Moens, De Clerck, Verhoeven, Wauters (57’ Van Hecke), Dhondt, Erkoç (64’ Laureys), Panandetiguiri (64’ De Keyser), Mbuyu, Verhelle, Cloostermans, Mbayo.
Doelpunten: geen
Gele kaarten: 51’ Mbuyu Scheidsrechter: Van Impe Lothar