Update Corona

2020-10-30 00:00:00 | 110 keer gelezen | Gepubliceerd door: Milly.Boeykens@skynet.be

Beste leden
Beste supporters
De Coronacijfers swingen deze dagen de pan uit en onze zorg komt onder zware druk te staan. We namen deze week reeds proactief de beslissing om al onze trainingen en wedstrijden stop te zetten tot 11 november. Vandaag nam de gemeente Buggenhout de volgende beslissing :
"Alle fysieke samenkomsten in de context van vrijetijdsverenigingen en -clubs zijn verboden, ook voor leden jonger dan 12 jaar, ongeacht of deze samenkomsten buiten of binnen plaatsvinden. De werking van alle sportclubs en jeugdverenigingen wordt stil gelegd. Het enige dat nog toegelaten wordt, is het niet-georganiseerd outdoor sporten (individueel of met maximum 4 personen) volgens de regels betreffende de samenscholingen. Dat betekent dat groepslessen, privélessen, trainingen, brevetafnames, kampen, opleidingen e.d. niet kunnen doorgaan."
We zullen het dus terug een tijdje zonder onze favoriete hobby moeten doen. Het minimum van 100 trainings- of wedstrijdmomenten in het lidgeld blijven we uiteraard garanderen.
De verdeling van onze wafeltjes- en chocoladeverkoop was voorzien voor de week van 11 november. Door de nieuwe maatregels omtrent sociaal contact zijn we genoodzaakt om deze ook uit te stellen naar een latere datum wanneer dit terug is toegestaan. We houden jullie zeker op de hoogte.
We zullen met zijn allen even op de tanden moeten bijten en proberen van de regels zo goed mogelijk na te leven. Enkel op die manier gaan we snel terug kunnen trainen in groep.
Draag in tussentijd zorg voor jezelf en je omgeving, blijf je conditie onderhouden en blijf elke dag oefenen met de bal.
Deze regels zullen al minstens tot 30 november gelden
Hopelijk tot snel!