VK.Robur

1 - 1

19-09-2021
Uur: 15:00:00

Eendracht Buggenhout

Locatie:
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen: 13:30
Coaching:
265 keer gelezen


Verslag

Een topper op de 3e speeldag.

Onze jongens begonnen gemotiveerd aan de wedstrijd.  Maar na 6' konden alle gemaakte plannen in de vuilbak. Na een ongelukkige maar terechte rode kaart van Noah kwamen we met 10 te staan.  Wie dacht dat we hierdoor uit het lood geslagen waren kwam bedrogen uit.  Ondanks de man minder, bleven we met aanvallende intenties de opdrachten uitvoeren.  In de eerste helft alleen al, kregen we kansen via Davy (op vrije trap), 2x Bob (uit hoekschop) en Robin.  We konden echter niet scoren en gingen rusten met 0 - 0.

De 2e helft begon Robur hun mannetje meer beter uit te spelen en we stonden dus wat meer onder druk. Ondanks deze druk werden we weinig uit verband gespeeld en gaven we nauwelijks open kansen weg.  Via Xander (kopbal voorlangs) konden ook wij nog eens dreigen.  Ook konden we in de moeilijke momenten rekenen op onze betrouwbare doelman, Tomas. In de 65' minuut pakte hij in eerste instantie nog uit met een drievoudige redding (3x in dezelfde fase) maar jammer voor hem viel uit de daaropvolgende corner de 1 - 0 voor Robur.

Wie dacht dat dit na 1 uur met een man minder voetballen, het einde voor onze jongens betekende, was wederom verkeerd.  Amper 4' na het tegendoelpunt konden we al terug scoren na een geniale ingeving van Davy en een knappe afwerking van Xander.  De laatste 20' waren zenuwslopend maar onze jongens begaven niet onder de druk.  We kregen via Bob nog de grootste kans om te winnen. De Robur doelman haalde echter opnieuw een prima parade uit om hem van een doelpunt te houden.

Een punt halen op het veld van een grote concurrent, met bijna een hele match met een man minder en dan nog zoveel kansen afdwingen.  Chapeau gasten!

Komende zaterdag spelen we opnieuw een topper tegen Hamme Zogge.