KFC Moerbeke

4 - 1

05-12-2021
Uur: 15:00:00

Eendracht Buggenhout

Locatie:
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
Coaching:
301 keer gelezen


Verslag

Een topper op halve kracht...

Onze jongens zitten al enkele weken in een blessure/Coronagolf.  Ook voor de clash tegen de grote titelfavoriet konden we een waslijst aan afwezigen voorleggen maar...

De aanwezige spelers hebben hun vel duur verkocht en ruim een uur Moerbeke doen zweten voor hun punten.

De eerste helft voetbalden we fris en fluks.  De bal ging geregeld van voet naar voet / afgewisseld met goed de diepte te bespelen.  Na 6' werd Robin door Tim Saeys perfect in het straatje gestuurd, Robin was op snelheid, omspeelde de doelman en legde beheerst binnen. 0-1 na 6': een droomstart.  

Tot de gelijkmaker in de 39' hadden onze jongens nog geregeld scoringskansen maar de thuisdoelman stond steeds pal.  Ook Moerbeke creëerde af en toe iets maar ook Kyan keepte sterk. Met een sublieme save hield hij Moerbeke eerst van de gelijkmaker.  De 39' verliezen we onder druk de bal en kon de linkerflank van Moerbeke doorstomen en knap overhoeks afwerken. Ruststand 1-1.

De 2e helft dreigden we wel nog via Piet, Pieter en Robin maar kregen we steeds minder grip op de wedstrijd.  Kyan toonde nog enkele keren zijn kunnen maar had geen verhaal op de wereldgoal van thuisspeler Ozen, die een uitvallende corner in halve volley in de winkelhaak poeierde van buiten de 16m.

Met de moed der wanhoop probeerden we nog terug te vechten maar Moerbeke hield het vrij goed gesloten.  Hun laatste 2 doelpunten typeerden dit: wij met veel spelers mee op 2x een afgedwongen corner, 2x maal dat Moerbeke heel snel counterden en de score (te overdreven) aandikte.  

Volgende week ontvangen we de leider in de competitie en sluiten we tegen hen de heenronde af: Sint-Gillis-Waas.  Komen jullie ons aanmoedigen?