Eendracht Buggenhout

0 - 2

14-04-2019
Uur: 15:00:00

SKL.Doorslaar

Locatie: Dreef: A-terrein
Team: Eendracht Buggenhout A
Tijdstip verzamelen:
819 keer gelezen


Verslag

Eendracht Buggenhout botst op ervaren SKL Doorslaar


Een door noodzaak nog verjongde thuisploeg kon wel vaak gelijke tred houden met de bezoekers maar in de zone der waarheid kwam het verschil naar boven. Meteen zit voor beide ploegen het seizoen erop en is het bouwen aan de volgende jaargang.
De lichtgewichten bij Buggenhout zorgden voor het eerste gevaar maar kenden pech toen Sam Van Ransbeeck een hoekschop op de dwarsligger verlengde (06’). Doorslaar stoorde heel snel en met technisch goed spel was er voor Eendracht geen doorkomen aan. Khaled Oulichki schilderde een voorzet op het hoofd van de bijna 41-jarige Marcel Mbayo (23/04/1978) en die kopte met een duiksprong mooi binnen (22’). De thuisploeg ging op zoek naar de gelijkmaker maar de laag uitvallende Laurens De Baere ging gepast in de baan op een vlam van Robin Moyson (37’). Aan de overzijde moest Alexander Van Wauwe plat op een schot van Jochen Vergauwen (41’) terwijl Elias De Ridder een kopbal van Mustafa Erkoç nog net van de lijn kon vegen (42’).
Ook na de pauze lukte het niet echt voor Eendracht. Een kopbal in het pak op een vrije trap van Jorden Verheire werd nog voor de lijn weggewerkt (48’) en toen Michael Delhaye alleen voor De Baere verscheen trapte hij de open kans onbegrijpelijk naast de verste paal (49’). Zoals vaker krijg je dan het deksel op de neus en ook nu was dat zo. Bij een snelle counter legde Mbayo het leder perfect af voor Khaled Oulichki en de boeken mochten toe (49’). Van Wauwe bleef attent op een knal uit een scherpe hoek van Cedric Mbuyu (61’) en Jaro Buggenhout krulde een voorzet net over de kruising (63’). Eendracht bleef geloven in een ommezwaai al plooide De Baere niet op een poging van Sam Van Ransbeeck (66’). Bjarne Peytier bediende Van Ransbeeck maar Dimitri Dhondt haalde het schot nog net van de lijn (81’).


Eendracht Buggenhout: Van Wauwe, R. Moyson, Van Ransbeeck, Delhaye (72’ Stallaert), Peytier, Poppe, Verheire, Verbelen, Coene (64’ De Donder), Mathys (72’ J. Moyson, De Ridder. Res: Bourgeois.
SKL Doorslaar: De Baere, Putteman, De Keyser, Erkoç, Oulichki (55’ Buggenhout), Dhondt, Vergauwen (55’ Bracke), Van Britsom, Mbuyu, Cloostermans, Mbayo (78’ Panandetiguiri). Res: Verhelle.


Doelpunten: 22’ Mbayo 0-1, 50’ Oulichki. Gele kaarten: 30’ Vergauwen, 86’ Buggenhout

Scheidsrechter: Tonnelier Cédric